Stiri

Prezentare Catalog Cadouri de Crăciun 2016

catalog-craciun-2016-forget-me-not

    Dorești să oferi cadouri de Crăciun partenerilor companiei, clienților și angajaților pentru a le mulțumi pentru buna colaborare și pentru fidelitate, sau pur și simplu dorești să faci un cadou cuiva drag? Dacă da, noi venim în sprijinul tău cu idei personalizate, special selectate pentru acest sezon de iarnă, pe care le poți oferi în dar.

      Perioada sărbătorilor de iarnă este presărată cu numeroase momente petrecute în preajma persoanelor dragi, un prilej numai bun de a aduce bucurie prin oferirea unui cadou. Vă doriți să ieșiți în evidență, să lăsați o impresie de bun augur, iar pentru a face acest lucru trebuie să uitați clasica idee de a oferi cadouri preconcepute, banale am putea spune. Inovația este un aspect pozitiv în orice domeniu, inclusiv în cel al cadourilor, astfel că nu rămâne decât să evaluați posibilitățile, să dați curs ideilor și să luați decizia care să contureze un cadou cu adevărat special.

     Dacă până în urmă cu ceva timp vă aflați în ingrata postură de a nu reuși să alegeți cadoul perfect pentru o persoană dragă, acum a venit momentul să lăsați toată această muncă în grija noastră, Forget Me Not revoluționând piața cadourilor din Oradea prin intermediul unor produse personalizate. Ceea ce vă oferim noi se diferențiază de restul opțiunilor printr-un grad sporit de calitate și inventivitate, fiecare idee preluată din partea clienților noștri fiind materializată într-un cadou de Crăciun personalizat, menit să genereze clipe de fericire persoanei căreia i se adresează.

     Așadar cum Moșul se pregătește din timp pentru Crăciun și tu ar trebui să faci la fel! Te invităm să consulți ideile de cadou: Forget Me Not - cadouri de neuitat!

     Pentru mai multe detalii despre produsele noastre și cum am putea să creem un produs unic - reprezentativ pentru firma ta îți stăm la dispoziție: florioradea@yahoo.com sau telefon: 0754 542 498

 

Creează-ți propriul CADOU

     

   Cu Forget Me Not poți să îți creezi propriul conținut de cadou. Poți să îți personalizezi cadoul cu logo-ul firmei, cu mesajul dorit (serviciul este opțional și tarifabil în funcție de dimenisune și produsul personalizat).

    Dacă dorești să transmiți un mesaj celor cadorisiți poți să îți alegi un model din felicitările cu design personalizat - realizate de Forget Me Not.

     Clienții noștri sunt atât persoanele fizice, cât și companiile, scopul nostru fiind unul singur: conceperea unor cadouri adaptate special sărbătorilor de iarnă, atât prin conținut, cu referire directă la produsele pe care le înglobăm, cât mai ales prin aspect, nu de puține ori fiind în postura de a realiza cadouri unice.

     Personalizarea cadourilor de Crăciun este o soluție pe care o recomandăm tuturor clienților noștri, în acest fel având garanția că surpriza pregătită de dvs. va lăsa o amprentă pozitivă în rândul destinatarului. Sunt importante produsele pe care decideți să le oferiți drept cadou, tocmai din acest motiv, un prim pas în definirea unui cadou de Crăciun va fi prelevarea informațiilor direct de la clienți.

    Odată ce am realizat o selecție în cadrul produselor și am ajuns la un consens cu clientul privind cantitatea necesară, nu mai rămâne decât să ne relatați dacă preferați o anumită manieră de împachetare sau dacă aveți preferințe în vederea atașării unor obiecte suplimentare. Pot fi mesaje de Crăciun sau orice alte elemente personale, noi vom ține cont de aceste detalii înainte de a definitiva împachetarea. Dacă lăsați totul în grija noastră, veți beneficia de o împachetare profesională, realizată de unul dintre specialiștii noștri.

     Nu trebuie să vă faceți griji în privința livrării, Forget Me Not se va ocupa de toate aceste detalii! Putem să vă livrăm cadouri de Crăciun în orice locație din țară, atât prin Poșta Română, cât și prin curier rapid, iar în Oradea livrarea este gratuită.

     Pentru evenimente (aniversări, nunți, botezuri, petreceri de sfârșit de an ale companiilor, etc) creăm decorațiuni în tonuri elegante, care să marcheze momentul. Discutăm cu fiecare client în parte și creăm produse unice, în funcție de tema evenimentului și dorințele clientului.

 

Răsfoiește Catalogul Cadouri de Crăciun 2016

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram